Завършиха общинските състезания „Защита при бедствия, пожари и извънредни ситуации“ в Кюстендилска област

Създадена на 19 април 2023

През месец април 2023 година се проведоха общинските състезания „Защита при бедствия, пожари и извънредни ситуации“.
Отборите от община Кюстендил бяха 4 и се състезаваха в Базата за логистика на РДПБЗН в с. Лозно. В Дупница състезанието се проведе също между 4 отбора от общините Дупница и Сапарева баня.

На първо място в Кюстендил се класира отборът на ОУ „Св. Паисий Хилендарски“ с общ резултат 231,5 точки, на второ място се класира отборът на ОУ „Проф. Марин Дринов“ общ резултат 222 т., трето място зае отборът на ОУ „Св. Св. Кирил и Методий“ с общ резултат 218 точки.

Класирането на отборите състезавали се в Дупница е: Първо място за отбора на ОУ „Св. Св. Кирил и Методий“ – Дупница, с общ резултат 200,5 точки, второто място зае отборът на ОУ „Неофит Рилски“ – Дупница, с общ резултат 194 т., а на трето място се класира отборът на училище „Паисий Хилендарски“, гр. Дупница, с общ резултат 190,5 точки. Класиралите се на първо място отбори в общинските състезания ще продължат с участие в областния кръг, който ще се проведе в Кюстендил през месец май.

Ръководител на състезанието – ст. инсп. Антон Станоев – началник група ПКПД при РДПБЗН – Кюстендил, съдия на първи център инсп. Мария Николова – инспектор в група ПКПД на сектор ПКД в РДПБЗН – Кюстендил, съдия на втори център инсп. Христо Мазнев – инспектор в група ПКПД на сектор ПКД в РДПБЗН – Кюстендил и съдия на трети център, инсп. Илиян Георгиев – инспектор в група ПКПД на сектор ПКД в РДПБЗН – Кюстендил

 

.

kraj-1
kraj-2
kraj-3
kraj-4