Първо място за РС ПБЗН – Кюстендил

Създадена на 04 май 2019

Отборът на Районната служба Пожарна безопасност и защита на населението – Кюстендил спечели Областното състезание по пожароприложен спорт.
Надпреварата се проведе на 3 май 2019 година в Кюстендил между отборите на районните служби ПБЗН от Кюстендилска област, а именно: РСПБЗН – Дупница, РСПБЗН – Кюстендил, РСПБЗН – Бобов дол и РСПБЗН – Рила.
Отборите се състезаваха в дисциплините :
Изкачване с щурмова стълба
100- метрова пътека с препятствия
Пожарна щафета 4х100 метра с препятствия
Бойно разгръщане от мотопомпа.
В индивидуалното класиране в дисциплината „100-метрова пътека с пряпятствия“ на първо място се класира Алекс Стефанов от РСПБЗН – Кюстендил, втори е Кристиян Иванков – РСПБЗН – Кюстендил, трети – Мартин Лазов от РСПБЗН – Кюстендил; в дисциплината „Изкачване с щурмова стълба“ на първо място се класира Кристиян Иванков, на второ – Мартин Лазов, на трето – Алекс Стефанов; в дисциплината „Бойно разгръщане от мотопомпа“ първенци са състезателите от РСПБЗН – Кюстендил, следвани от РСПБЗН – Дупница, а на трето място е отборът на РСПБЗН – Рила.
В комплексното класиране на първо място е отборът на РСПБЗН – Кюстендил, на второ – отборът на РСПБЗН – Дупница, на трето – РСПБЗН – Рила.
Призьорите получиха грамоти, а първенците ще продължат състезателно участие в Републиканското състезание по пожароприложен спорт.

 

a-sport-01
a-sport-02
a-sport-03
a-sport-04
a-sport-05
a-sport-06
a-sport-07
a-sport-08
a-sport-09
a-sport-10