Зонално състезание по пожароприложен спорт

Създадена на 19 май 2017

РД ПБЗН – Кюстендил бе домакин на Зоналното състезание по пожароприложен спорт, което се проведе на 18 май на стадион „ Странджата“ – Кюстендил.
Надпреварата бе в 4 дисциплини- „100- метрова пътека с препятствия“;„Изкачване на щурмова стълба“;„Пожарна щафета 4 х 100 м с препятствия“;„Бойно разгръщане на мотопомпа“.
Отборът на Регионална дирекция Пожарна безопасност и защита на населението – Благоевград спечели Зоналното състезание по пожароприложен спорт. Втори се класираха РДПБЗН - Кюстендил, а трети са РДПБЗН- Перник.
В индивидуалното класиране от двубоя- изкачване на щурмова стълба +100 м пътека с препятствия, кюстендилските пожарникари завоюваха призовите места. На първо място е Кристиян Иванков, на второ – Мартин Лазов, на трето – Илиан Спиридонов.

 

Директорът на РДПБЗН – Кюстендил, комисар Светослав Георгиев откри състезанието, като благодари на участниците за спортния дух и професионализъм, с които са се подготвяли за участие, пожела им спортсменско поведение и победител да стане най-добрият.
В дисциплината „100- метрова пътека с препятствия“ на първо място е отборът на РДПБЗН – Благоевград, на второ – отборът на РДПБЗН от Перник, на трето – отборът на РДПБЗН от Кюстендил.
В дисциплината „Изкачване на щурмова стълба“ на първо място е отборът на РДПБЗН – Кюстендил, на второ място е отборът на РДПБЗН – Благоевград, на трето – отборът на РДПБЗН – Перник.
В дисциплината „Пожарна щафета 4 х 100 м с препятствия“ на първо място е отборът на РДПБЗН от Благоевград, на второ – отборът от Кюстендил, на трето – отборът от Перник.
В дисциплината „Бойно разгръщане на мотопомпа“ на първо място се класира отборът на РДПБЗН от Перник, на второ – отборът от Кюстендил, на трето – отборът от Благоевград.
Комплексният победител – отборът на РДПБЗН – Благоевград, ще продължи участието си в Републиканското състезание по пожароприложен спорт, което ще се проведе през месец юни във Варна.

 

  

 

sateezanie-1
sateezanie-2
sateezanie-3
sateezanie-4
sateezanie-5
sateezanie-6
sateezanie-7
sateezanie-8
sateezanie-9