„С ОЧИТЕ СИ ВИДЯХ БЕДАТА“

Създадена на 08 септември 2023

izlojba 1Организиране и представяне на виртуална изложба на  всички детски рисунки, участвали в конкурса  за детска рисунка "С очите си видях беда" през учебна 2022/2023 година е дейност, предвидена за осъществяване през седмицата на пожарна безопасност - 11 до 17 септември 2023 година.

Предоставяме Ви презентация с творбите на децата, подготвена от РДПБЗН - Кюстендил

КОНКУРСЪТ ЗА ДЕТСКА РИСУНКА „С ОЧИТЕ СИ ВИДЯХ БЕДАТА“ СЕ ПРОВЕЖДА ЗА ПЪРВИ ПЪТ ПРЕЗ 2002 г., ПО-КЪСНО ПРОЯВАТА ПРЕРАСТВА В МЕЖДУНАРОДНА. ЦЕЛТА НА КОНКУРСА Е СЪС СРЕДСТВАТА НА ИЗОБРАЗИТЕЛНОТО ИЗКУСТВО ДА СЕ ПРЕСЪЗДАДАТ ПОЗНАНИЯТА НА ДЕЦАТА ЗА БЕДСТВИЯТА, НАЧИНИТЕ НА ПОВЕДЕНИЕ И ДЕЙСТВИЕ В КРИТИЧНИ СИТУАЦИИ, КАКТО И ДА СЕ СЪЗДАДЕ ИНТЕРЕС КЪМ ПРОФЕСИЯТА НА ПОЖАРНИКАРЯ И СПАСИТЕЛЯ.
ЗА ПОРЕДНА ГОДИНА МЛАДИТЕ ТВОРЦИ ВПЕЧАТЛИХА С УМЕЛО И РЕАЛИСТИЧНО ПРЕСЪЗДАВАНЕ НА РАЗЛИЧНИ БЕДСТВЕНИ СИТУАЦИИ. БЛАГОДАРИМ НА ВСИЧКИ ДЕЦА ЗА УЧАСТИЕТО.
БЛАГОДАРИМ НА ПРЕПОДАВАТЕЛИТЕ И ДИРЕКТОРИТЕ, КОИТО ПОДКРЕПИХА ТАЗИ ИНИЦИАТИВА.

Разгледайте рисунките и вижте как нашите деца са представили бедата, породена от пожар или бедствие. Признателни сме за отговорното им отношение и проявената гражданска позиция към професията на пожарникаря.