„Пожарникар на годината“-2022

Създадена на 05 февруари 2023

В края на месец януари 2023 година са известни четиримата служители на РДПБЗН-Кюстендил, победители в Областния етап на Националния конкурс „Пожарникар на годината“ 2022 г. в различни направления на дейност.

Младши експерт Мирослав Божидаров Божилов – началник ДС към група ПГ в РСПБЗН – Дупница, е най-добрият в направление „Пожарогасителна дейност“.

В направление „Спасителна дейност“ победителят е ст. инспектор Росен Сашков Калфин – началник на група ПГ и СД в РСПБЗН – Кюстендил.

Ст. инспектор Владислав Георгиев Ангелков е най-добрият в направление „Контролна дейност“, той е ВПД началник на група ДПК и ПД в РСПБЗН – Кюстендил. Негов подгласник в направлението е мл. инспектор Благой Ананиев Везенков – младши инспектор в група ДПК и ПД в РСПБЗН – Кюстендил.

Със заповед на директора на РДПБЗН-Кюстендил, комисар Светослав Георгиев класираните на първи места в направленията са наградени с грамоти.

Победителите от областния етап продължават участието в Националния етап на конкурса „Пожарникар на годината“-2022 г.Пожелаваме успех!

nagradi-1
nagradi-2
nagradi-3
nagradi-4