Професионален празник и 140 години МВР

Създадена на 05 Юли 2019

На 4 юли 2019 година директорът на РДПБЗН – Кюстендил, комисар Св. Георгиев награди 15 служители с „писмена похвала“ по случай 140-годишнината на МВР и професионалния празник – 5 юли, на работещите в структурата.

Комисар Георгиев поздрави служителите и подчерта, че въпреки усложнените ситуации - увеличение на пожарите, природни явления,налагащи професионалната им реакция и помощ, е горд, с това, че в дирекцията работят смели и отговорни хора, професионалисти, които взимат бързи и адекватни решения в сложни ситуации. „Колеги, благодаря ви за бързата реакция, когато трябва да оказваме техническа помощ за разчистването на пътищата, да помагаме на гражданите, когато е засегнат имотът им, когато трябва да съдействаме на здравни структури . Не са малко случаите, в които нашата помощ е животоспасяваща.

Благодаря за резултатната превантивна работа, за резултатите, които постигате в работата си с младите хора.

По случай Празника на МВР благодаря и на гражданите, които ни оказват съдействие, благодаря на колегите от доброволните формирования, чиято помощ винаги е била от значение, благодаря за подкрепата на органите на местна власт, на горските стопанства за отличното партньорство.

Честит Празник, колеги, бъдете здрави, нека усилията, които полагаме, срещат заслужено признание и уважение“, се казва в поздравлението на комисар Георгиев.