" С огъня игра не бива!"

Създадена на 13 септември 2019

С провеждането на различни инициативи премина седмицата на пожарна безопасност в РС ПБЗН - Кюстендил. Най емоционални и вълнуващи бяха срещите на огнеборците с децата от детските градини.
На 11 септември 2019 година служители на РСПБЗН – Кюстендил, проведоха демонстративно занятие за гасене на пожар и евакуиране на деца и персонал в детска градина „Еделвайс“. Децата станаха свидетели и на това как учителките им ползват пожарогасителни уреди, докато пристигне пожарогасителният екип.
Децата от детска градина „Слънце“ посрещнаха пожарникарите на 12 септември 2019 година с тематична изложба и музикална програма под наслов " С огъня игра небива!". Това беше техния поздрав по случай предстоящия Празник на служителите от ПБЗН.
Гостуванията в детските градини включваха и снимки с пожарникарите и с работните им каски и маски. Малчуганите се "превръщаха" в огнеборци и с много ентусиазъм изпълняваха указанията, давани им от техните приятели - батковците - пожарникари.
Ръководството на РС ПБЗН - Кюстендил благодари на децата и техните учители за гостоприемството и проявения интерес към седмицата на пожарната безопасност.

 

 

 

 

 

dg-sl-ed-01
dg-sl-ed-02
dg-sl-ed-03
dg-sl-ed-04
dg-sl-ed-05
dg-sl-ed-06
dg-sl-ed-07
dg-sl-ed-08
dg-sl-ed-09
dg-sl-ed-10
dg-sl-ed-11
dg-sl-ed-12
dg-sl-ed-13